GİZLİLİK TAAHHÜDÜ VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Güvenlik

Sitemizde alışverişinizi yaparken girdiğiniz tüm verileriniz veritabanımızda tutulmaktadır. Sadece her hangi bir sorun olma olasılığına karşın Kredi Kartı bilgileriniz sistemde tutulmamaktadır.

Mevcut bilgiler kullandığımız SSL sertifikasınca 256 bit şifreleme teknolojisi ile şifrelenmektedir.

Gizlilik İlkeleri

Üyelerimizin kişisel bilgilerinin gizliliğine önem vermekteyiz. Girdiğiniz üyelik bilgileriniz ve diğer kişisel bilgiler tamamen saklı kalacaktır. Bu bilgiler ancak ve ancak sadece firmamız tarafından müşteri profili belirlemek amacıyla kendi bünyesinde kullanılacaktır.

Bunun neticesinde, kişisel bilgileriniz istediğiniz ölçüde gizli kalacaktır. Amacımız tüm kullanıcılarımız için güvenli bir site yaratmak ve gizliliğin korunabileceği bir platform oluşturmaktır.
 
Yukarıdaki Gizlilik ilkelerimizin daha detaylı bir biçimde sunulduğu K.V.K.K. metinimizi BlogDetay.aspx?ID=7&&Baslik=KVKK linkinden inceleyebilirsiniz.

Yasal Uyarı

Bu yayın tarafımızdan hazırlanmış olup, içinde yer alan bilgiler güvenilir olduğuna inanılan kaynaklardan temin edilmiştir.

Bununla beraber gerek bu yayındaki gerekse bu yayında kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve bu yayındaki bilgilerin kullanılması sonucunda kullanıcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı firmamız sorumlu tutulamaz.

6blqf4orab|0020379685DC|Icerikler|Aciklama|BDF8E266-6812-4ED7-ADC7-E9AA21304405
Bu Yazıyı Paylaş