449,00₺ ve Üzeri Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo ! 🚚

BNB BALLI ÇATLAK DERİ KREMİ 50 ML

Mutlu Alışverişler 😊
Bu Ürünü Kaçırma!

BNB BALLI ÇATLAK DERİ KREMİ 50 ML

350,00 Havale İle : 332,50

 

 

BNB Shea Butter

 

Ballı Çatlak Deri Balsamı

 

Yeni nesil BNB Ballı Çatlak Deri balsamı aşırı derecede stresli, kuru veya çatlamış cildi besler ve onarır.

 

Kalınlaşmış, pul pul olmuş ve sertleşmiş topuk ve ayakları onarmak için geliştirilen BNB Ballı Çatlak Deri Balsamı; üre, gliserin, shea, tatlı badem ve üzüm çekirdeği yağları, arı balı ve balmumu gibi cildi nemlendirici nem tutucu etkin bileşenler içerir.

 

Ballı, katı yağ kıvamındaki bu krem, cilt yüzeyinde aktifleşerek onarıcı etkisi ile pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlar.

 

Süt ve tatlı bal lezzeti kokusu hoş bir etki bırakır.

 

Paraben veya vazelin gibi doğal olmayan dolgu maddeleri içermez.

 

Kullanımı:

 

-       Cildin kurumuş ve kalın bölgelerine uygulanır.

-       Cilt tarafından hemen emilmez çünkü yüzeydeki çatlak ve kuruluğa etki etmesi beklenmektedir.

-       Bu sebepten dolayı uygulandıktan sonra etkili bakım için o bölgelere bir süre basılmaması tavsiye edilir.

-       Gece uygulama önerilmektedir.

 

Ürün Özelliği:

Normal topuk kremleri gibi vazelin içermez nem tutucu ekin bileşenler ile daha az yağlı bir his bırakır.

 

Etkisini daha hızlı gösterir.

 

Tüm BNB ürünleri, canlıya saygı duyan ve cilt sağlığını korumayı hedefleyen formüllerle hazırlanıp kullanıcılara sunulmaktadır.

 

ETKEN MADDELERİN FAYDALARI:

 -Shea yağı tahriş olan, kızaran, hassasiyeti bulunan ve kuruluktan çatlayan cildi besler. Shea yağı egzama ve kaşıntı sorunlarına da iyi gelir. Cildi rahatlatma etkisi vardır. 

- Tatlı Badem yağı besleyici vitaminler açısından oldukça zengin bir yağdır. A, B ve E vitaminleri barındıran badem yağı özellikle saç ve cilt bakımında oldukça yararlıdır. Cilt bakımında ve gözaltı rahatsızlıklarında, saç bakımında ve yaralanmalarda tatlı badem yağı kullanılabilir

- Zeytinyağı: Cildi korur ve yaşlanmayı geciktirir. Güzelleştirir ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Yüksek oranda E vitamini içerir,d iyi bir antioksidan ve esansiyel yağ asitleri kaynağıdır.

- Üzüm Çekirdeği yağı: Omega 3, omega 6 ve omega 9 yağ asitlerini içerir.Cildi nemlendirici ve hücre yenileyici özelliği vardır. Kuru cilde sahip olan kişilerin kullanabileceği bir yağdır.

- Üre iyi bir humektan (nemlendirici) dır. Humektanlar, canlı deri tabakalarındaki suyu SC (Stratum Corneum) a çeken maddelerdir. Üre içeren kremlerin uygulanmasından sonra derinin su tutma kapasitesi artar.
- Balmumu genel olarak pişik, sedef hastalığı ve de egzama tedavisinde kullanılmaktadır.  Balmumu kişilerin cildi nemlendirmesinin harika bir yolu olmaktadır. Pürüzlü, kuru ya da çatlamış ciltlerin korunmasına ve de onarılmasına destek olur

- Bal: nemlendirici, yatıştırıcı ve antibakteriyel gibi sihirli özelliklere sahip gliserin veya glikol bazlı bir özüdür.

- Aynisefa yağı: Cilt için nemlendirici olarak bilinmektedir. Cildinizin nem oranını dengeler ve sağlıklı bir görünüm almanızı sağlar. Tahriş olan cildi onarıcı etkisiyle düzeltir. Varis, egzama, mantar, sivilce gibi var olan cilt sorunlarına karşı oldukça etkilidir.

- Allantoin, hücrelerin su tutma kapasitesini arttırıcı özelliğe sahiptir. Cildi nemlendirmesinden farklı olarak, ciltte bulunan suyun daha uzun süre tutulmasını bu sayede ise cildin daha genç ve ışıl ışıl görünmesini sağlar.

- Bisabolol: : Sakinleştirici tahriş giderici etkilidir. Bisabolol papatya yağından kazanılır , kaşıntıları, yanmaları giderir. Pantenol cildin nem tutma özelliğini geliştirir, tahriş ve kaşıntı giderici özelliği vardır.

- Lavanta çiçeği yağı, kuru, hassas veya yağlı tüm cilt tipleri için uygundur. Cildinize beslemekle kalmaz ayrıca rahatlamasını sağlar. Lavanta cilt hücrelerine oksijen ve besin akışını artırarak, dolaşım sistemini güçlendirir. Cildin daha genç ve ışıltılı görünmesine yardımcı olur.

 

Tüm BNB Ürünleri, canlıya saygı duyan ve cilt sağlığını korumayı hedefleyen formüllerle hazırlanıp kullanıcılara sunulmaktadır.

 

Stok Kodu : PA45073
Stok Adeti : 4 Adet Kategoriler : .
Trendler : .Renkler : .